Cafea

Prin combinarea noilor tehnologii cu verificarea strictă a calității, a atitudinii grijulii cu dragostea pentru lucrul pe care-l facem, putem să oferim astăzi oaspeților noștri o cafea cu adevărat delicioasă.

Alege produsul

Cafea

Băuturile clasice de cafea reprezintă băuturi pe bază de espresso, testate în timp, care se regăsesc în meniul oricărei cafenele Specialty din orice colț al lumii.

Dacă intrați într-o cafenea din Japonia și comandați un cappuccino, veți primi o cană de cafea cu un desen deosebit în spuma de lapte; de comandați un latte în Danemarca, primiți o cafea delicioasă cu lapte; cereți un espresso în Australia și puteți fi sigur că veți primi o ceașcă mică de cafea aromată cu o cremă savuroasă, un gust dulce cu note fine de migdale, pomușoare, fructe și un postgust prelung bogat. Iar de comandați un americano, veți avea un espresso cu adaos de apă fierbinte. Comandați de la noi un flat white și veți primi o băutură delicioasă însoțită de zâmbetele molipsitoare ale Bariștilor noștri.

Cafeaua clasică e tradițională oriunde, iar rețetele-i sunt respectate și îndrăgite de către toți.

Băuturile clasice rămân a fi neschimbate, iar pentru cei dornici de experimente avem băuturi speciale , create pentru a satisface diferitele gusturi ale oaspeților noștri.

Fiecare anotimp aduce cu sine nu doar schimbări ale vremii, dar și schimbări în meniul nostru de băuturi. Iarna ne încălzim oaspeții cu băuturi condimentate, primăvara susținem natura înfloritoare și cafeaua noastră abundă în arome florale. Vara ne răcorim cu multă gheață, iar toamna îmbogățim ceașca de cafea cu darurile delicioase ale naturii. Dar avem și băuturi de cafea speciale care nu se schimbă în funcție de sezon: Cocos Raf cu ciocolată și cocos, Tucano Vanilla Raf cu frișcă și vanilie, Crème Brûlée și Cannabis Coffee cu lapte condensat și sirop din semințe de cânepă – toate acestea sunt cafele care au devenit deja cartea noastră de vizită.

Băuturile de cafea răcoritoare reprezintă cea mai potrivită metodă de a se răcori pe timp de caniculă.

Avem o ofertă vastă în acest sens, pe gustul fiecăruia. Amatorilor de cafea clasică li se vor potrivi perfect Iced Americano, iubitorii de cafea cu adaosuri vor aprecia Iced Latte și Iced Cappuccino, iar pentru cei dornici de dulce avem Fozyccino – o băutură pe bază de cafea și înghețată, decorată cu frișcă bătută.

Metodele alternative reprezintă metode de preparare a cafelei fără de mașina de cafea. Datorită acestor metode bobul de cafea își deschide toată gama de arome și gusturi.

La momentul actual există zeci de astfel de metode de preparare, iar în coffee shop-urile noastre veți descoperi două dintre ele – Chemex și Pour Over V60. Aceste metode presupun scurgerea cafelei printr-un filtru plasat într-o pâlnie sau colbă, în care se presară cafeaua măcinată. Barista toarnă deasupra ei apă fierbinte, și în rezultat putem savura nuanțele citrice ale cafelei Kenya, notele condimentate ale cafelei Brazilia sau gustul rafinat al ceaiului negru combinat cu cel de căpșuni din cafeaua Ethiopia.