Despre inițiativa cage-free

08 august 2022
Înapoi la postări

Despre inițiativa cage-free Discutasem anterior cu voi despre produse naturale și cât de naturale sunt acestea, în contextul în care această etichetă nu este reglementată, iar fiecare are propria definiție.

Despre inițiativa cage-free

Discutasem anterior cu voi despre produse naturale și cât de naturale sunt acestea, în contextul în care această etichetă nu este reglementată, iar fiecare are propria definiție. Pentru noi, produsele naturale sunt cele preparate de noi, in-house, fără coloranți sau conservanți, dar și cu grijă pentru faună și floră. În același timp, este important să menționăm că Tucano Coffee respectă legea în totalitate, iar siguranță alimentară este un principiu după care ne ghidăm complet.

Actualmente, ouăle care ne sunt furnizate provin de la producătorul „Miketi lux”, distribuitor ouă din România, dar și din Europa, ce oferă produse doar de la ferme cu certificate de calitate IFS (International Food Standard). Asta le permite o selecție riguroasă a produselor ce urmează a fi folosite, bazându-se pe capacitatea acestora de a realiza produse sigure, conforme specificațiilor contractuale şi cerințelor legale.

Următorul punct în pașaportul nostru BIO a devenit, de curând, importanța conceptului global de cage-free. În semn de susținere și dedicare, am luat legătura cu DSV cu privire la decizia Uniunii Europene de a interzice cuștile pentru animale până în anul 2027. Pe această cale, ne luăm angajamentul că vom face demersurile necesare pentru a realiza această tranziție şi implicit, vom renunța la aprovizionarea de ouă cu cifra 3 până în anul 2025. 

 

Mulțumim!

Etichete:

Comentarii:

  1. vorbelutrioperbir

    I simply couldn’t depart your website before suggesting that I extremely loved the usual information an individual supply on your visitors? Is going to be back steadily in order to inspect new posts.

    http://www.vorbelutrioperbir.com

Lasă-ne un comentariu:

Postări similare