• Obține cashback la orice achitare

  • Abonamente de cafea – livrăm gratuit la oficiu sau acasă

    Cu promo codul CHALLENGE, economisești până la 20%!*

    *Promo codul este valabil doar pentru primul abonament.

Blogul nostru

Toate postările noastre

Honey Bee Raf

O călătorie în trecut și anume una la orele de biologie ne-ar aduce aminte rapid despre procesul de polenizare. Reprezentând mecanismul de reproducere al plantelor cu flori, acest proces ne asigură pe noi, pe tine și pe toți ceilalți pofticioși ai acestei lumi mari cu alimente sănătoase.   Acum, dacă ar fi să asociezi o singură…

Cafea mare la preț mic!

Nimic nu se compară cu perioada studenției. E perioada în care trăim după propriile reguli pentru prima dată până acum, poate ne mutăm într-un oraș nou, legăm prietenii pe viață și creăm amintiri numai bune de scenarii de film. Și bem cafea. Muuuuuultă cafea.  Că nu se trec examenele alea singure. Și nici somnul nu-l…

Suntem o rețea internațională de cafenele, care promovează în lumea întreagă filosofia sa Love.Peace.Coffee.

Fiind membri ai SCA (Speciality Coffee Association), preparăm cafeaua noastră exclusiv din boabe selecte 100% Specialty Arabica, cultivate de pe plantațiile Africii și ale Americii Latine localizate la altitudini mari, în condiții ecologice pure. Boabele noastre de cafea sunt colectate manual și prelucrate fără de utilizarea substanțelor chimice.

Devino prietenul nostru

Localurile noastre au fost create pentru a face viața oamenilor mai interesantă, colorând-o în culori vii și adăugând arome excepționale în monotonia zilelor, iar zilele de odihnă devin mai consistente și de neuitat.

Partener
Tucano Coffee

Noi vrem să evităm cuvântul Francizat și am hotărât să-l redenumim în Partener. Pentru noi Tucano Coffee e mai mult decât o afacere, e un stil de viață si o posibilitate de a face Oaspeții, membrii echipei și Partenerii mai fericiți.

Vreți să organizați un eveniment?

Localurile noastre au fost create pentru a face viața oamenilor mai interesantă, colorând-o în culori vii și adăugând arome excepționale în monotonia obișnuită, iar zilele de odihnă devin mai consistente si de neuitat.