• Istoria Tucano Coffee

  • Obține cashback la orice achitare

  • Abonamente de cafea – livrăm gratuit la oficiu sau acasă

    Cu promo codul CHALLENGE, economisești până la 20%!*

    *Promo codul este valabil doar pentru primul abonament.

Blogul nostru

Toate postările noastre

Plantăm copaci pentru o lume mai bună

Al doilea an consecutiv, Tucano Coffee participă la campania de plantare a copacilor în parteneriat cu organizațiile “Plantăm fapte bune” din România și “Million Trees” din Republica Moldova.  În această toamnă vom planta copaci meliferi pentru a salva albinele. Supraviețuirea albinelor este condiționată de schimbările climatice și utilizarea masivă a insecticidelor, erbicidelor și pesticidelor. Dacă…

Pereți albaștri și 10 ani plini de cafea

10 ani în urmă, într-un colțișor bine ascuns între est și vest, a apărut primul perete albastru a vreunei cafenele din orașul Chișinău, Republica Moldova. De ce menționăm acest detaliu?  Pentru că peretele a fost doar unul dintre primii pași nemaifăcuți până acum pe care ni i-am asumat. Și cum sângele apă nu se face,…

Suntem o rețea internațională de cafenele, care promovează în lumea întreagă filosofia sa Love.Peace.Coffee.

Fiind membri ai SCA (Speciality Coffee Association), preparăm cafeaua noastră exclusiv din boabe selecte 100% Specialty Arabica, cultivate de pe plantațiile Africii și ale Americii Latine localizate la altitudini mari, în condiții ecologice pure. Boabele noastre de cafea sunt colectate manual și prelucrate fără de utilizarea substanțelor chimice.

Devino prietenul nostru

Localurile noastre au fost create pentru a face viața oamenilor mai interesantă, colorând-o în culori vii și adăugând arome excepționale în monotonia zilelor, iar zilele de odihnă devin mai consistente și de neuitat.

Partener
Tucano Coffee

Noi vrem să evităm cuvântul Francizat și am hotărât să-l redenumim în Partener. Pentru noi Tucano Coffee e mai mult decât o afacere, e un stil de viață si o posibilitate de a face Oaspeții, membrii echipei și Partenerii mai fericiți.

Vreți să organizați un eveniment?

Localurile noastre au fost create pentru a face viața oamenilor mai interesantă, colorând-o în culori vii și adăugând arome excepționale în monotonia obișnuită, iar zilele de odihnă devin mai consistente si de neuitat.