Ceai

În meniul nostru de ceaiuri am pus un accent mare pe ceaiurile din plante, care sunt nu doar folositoare, dar și foarte gustoase.

Alege produsul

Ceai

Ceai pe bază de plante. În meniul nostru de ceaiuri am pus un accent mare pe ceaiurile din plante, care sunt nu doar folositoare, dar și foarte gustoase.

Iernile ele ne oferă senzația de confort și căldură, iar verile ele ne potolesc setea, ne revigorează și liniștesc – în funcție de plantele din compoziție. Ceaiurile de plante nu influențează negativ sistemul nervos central, nu intervin în asimilarea vitaminelor și se potrivesc pentru cei care nu pot consuma băuturi ce conțin cofeină.

Ceai verde. Ne place foarte mult ceaiul nostru Detox, care are în compoziția sa frunze de ceai verde cu adaos de flori de tei, măceș, scorțișoară, cuișoare, cardamom, ghimbir proaspăt și lămâie.

Este un foarte bun antioxidant, contribuie la întărirea imunității și asigură organismul cu necesarul de vitamina B.

Ceai negru. Pentru cei care preferă ceaiul negru, le recomandăm ceaiul Morocco, în compoziția căruia intră frunze de ceai negru, portocală, mentă, scorțișoară, cuișoare și puțin zahăr brun.

Chai Latte. Chai Latte-ul își are originea în tradițiile ayurvedice străvechi din India.

El se prepară în baza ceaiului negru sau verde, cu adaos de lapte, condimente și miere sau zahăr. Găsiți la noi trei feluri de Chai Latte, pe care le recomandăm pentru consum zilnic.