Blogul nostru

Toate postările noastre

Jurnal de Comic Con

Înainte să scriu acest articol pe blog, l-am întrebat pe directorul de marketing cum de-i venise colegei noastre Adela ideea să participăm la East European Comic Con în genere. Răspunsul lui? ‘It’s a mystery’. Cum de am reușit să ne pregătim în doar 30 de zile de un eveniment pentru care participații se pregătesc luni…

Rutina zilnică a zațului de cafea

Dragă Tucano Friend,  Cafeaua cea cea de toate zilele aici cu vești cât se poate de bune. Luna septembrie a adus schimbări drastice în rutina mea zilnică datorită proiectului comun Tucano Coffee și Eco Bean. Hai să-ți povestesc mai multe.  După cum știi, dimineața mea începe cu o ședință rapidă de masaj în espressor. Dar…

Suntem o rețea internațională de cafenele, care promovează în lumea întreagă filosofia sa Love.Peace.Coffee.

Fiind membri ai SCA (Speciality Coffee Association), preparăm cafeaua noastră exclusiv din boabe selecte 100% Specialty Arabica, cultivate de pe plantațiile Africii și ale Americii Latine localizate la altitudini mari, în condiții ecologice pure. Boabele noastre de cafea sunt colectate manual și prelucrate fără de utilizarea substanțelor chimice.

Devino prietenul nostru

Localurile noastre au fost create pentru a face viața oamenilor mai interesantă, colorând-o în culori vii și adăugând arome excepționale în monotonia zilelor, iar zilele de odihnă devin mai consistente și de neuitat.

Partener
Tucano Coffee

Noi vrem să evităm cuvântul Francizat și am hotărât să-l redenumim în Partener. Pentru noi Tucano Coffee e mai mult decât o afacere, e un stil de viață si o posibilitate de a face Oaspeții, membrii echipei și Partenerii mai fericiți.

Vreți să organizați un eveniment?

Localurile noastre au fost create pentru a face viața oamenilor mai interesantă, colorând-o în culori vii și adăugând arome excepționale în monotonia obișnuită, iar zilele de odihnă devin mai consistente si de neuitat.