Blogul nostru

Toate postările noastre

Barberry Coffee by Tucano!

Perioada sărbătorilor de iarnă ne amintește de anii copilăriei. De timpul când  așteptam daruri de la Moșu, împodobeam bradul și admiram peisajele frumoase ale iernii. Zilele alea erau pline de magie și suspans fiindcă nu știam ce cadouri vom găsi sub brad.  În această iarnă, noi am lansat un nou produs gustul căruia te va…

Magic Days la Tucano Coffee

Ții minte perioada când erai copil și credeai în magie? Când numărai zilele până la Crăciun și editai la infinit scrisoarea pentru Moșu’?  Ce-ar fi dacă ai putea simți din nou suspansul așteptării cu aceeași intensitate? O așteptare plină de magie și surprize. Ei bine, anume cu acest scop am lansat concursul “MAGIC DAYS”.  În…

Suntem o rețea internațională de cafenele, care promovează în lumea întreagă filosofia sa Love.Peace.Coffee.

Fiind membri ai SCA (Speciality Coffee Association), preparăm cafeaua noastră exclusiv din boabe selecte 100% Specialty Arabica, cultivate de pe plantațiile Africii și ale Americii Latine localizate la altitudini mari, în condiții ecologice pure. Boabele noastre de cafea sunt colectate manual și prelucrate fără de utilizarea substanțelor chimice.

Devino prietenul nostru

Localurile noastre au fost create pentru a face viața oamenilor mai interesantă, colorând-o în culori vii și adăugând arome excepționale în monotonia zilelor, iar zilele de odihnă devin mai consistente și de neuitat.

Partener
Tucano Coffee

Noi vrem să evităm cuvântul Francizat și am hotărât să-l redenumim în Partener. Pentru noi Tucano Coffee e mai mult decât o afacere, e un stil de viață si o posibilitate de a face Oaspeții, membrii echipei și Partenerii mai fericiți.

Vreți să organizați un eveniment?

Localurile noastre au fost create pentru a face viața oamenilor mai interesantă, colorând-o în culori vii și adăugând arome excepționale în monotonia obișnuită, iar zilele de odihnă devin mai consistente si de neuitat.